Letselschade Nieuws

Pas op voor buitenlandse letselschade advocaten

Geschreven op 30 juli 2014Pas op voor buitenlandse letselschade advocaten | Letselschade Test

De Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) waarschuwt voor buitenlandse letselschade advocaten. Uit ervaring van andere vliegtuigrampen, net als die van vlucht MH17 boven Oekraïne, weet men dat deze advocaten contracten sluiten met zeer hoge succes fees. De vereniging adviseert de nabestaanden om zich vooraleerst goed te informeren over de gebeurtenissen en de juridische mogelijkheden omtrent letselschade. Juridische stappen zoals het verkrijgen van smartengeld, kunnen in een later stadium worden genomen.

Letselschade advocaat

Buitenlandse letselschade advocaten maakten in het verleden vaak beloftes die niet nagekomen konden worden. De nabestaanden worden daarom dit maal sterk geadviseerd voorlopig geen juridische documenten met betrekking tot de zaak te tekenen. Slachtofferhulp Nederland organiseert een voorlichtingsbijeenkomst, waarbij ook de juridische aspecten van de ramp belicht zullen worden.

Hulp bij letselschade

In het geval van een vliegtuigramp zijn er veel aspecten die te maken hebben met het bepalen van de letselschadevergoeding. Het internationale recht is hier een goed voorbeeld van. Om deze reden is het essentieel om een professionele en bekwame letselschadespecialist in te schakelen die u kan informeren over mogelijkheden en u kan helpen bij het verkrijgen van smartengeld.

« Terug naar het nieuwsarchief