Schadevergoeding claimen motorongeluk | Letselschade Test

Motorongeluk

De gevolgen bij een motorongeluk zijn voor de motorrijder vaak ernstig. Als motorrijder geniet je slechts een zeer geringe bescherming van het motorpak (als dit al wordt gedragen). Als motorrijder loop je daardoor meer risico op ernstig letsel dan ieder ander type verkeersdeelnemer. Dit komt niet alleen vanwege de combinatie tussen de hoge snelheid en instabiliteit, maar ook doordat je als motorrijder sneller over het hoofd wordt gezien door andere weggebruikers.

Ongeval motorrijder op snelweg

Bij een motorongeval op de snelweg is het risico op letsel het grootst. Veel voorkomende soorten letsel zijn nek- en rugletsel. Ook worden er vaak ernstige schaafwonden en botbreuken opgelopen. De financiële gevolgen die worden ondervonden na het motorongeval noemen we letselschade. Dit omvat alle kosten die u maakt én misloopt ten gevolge van het motorongeluk. Tevens valt eventueel te ontvangen smartengeld hier ook onder. Smartengeld ontvangt u als vergoeding voor het leed dat u heeft geleden tijdens en na het ongeluk.

Schadevergoeding na motorongeval

Na een motorongeval is het eerst belangrijk dat u zo goed mogelijk herstelt van het opgelopen letsel. Ondertussen is het wel belangrijk dat er zoveel mogelijk bewijs wordt verzameld en gedocumenteerd omtrent de aansprakelijkheid van het motorongeluk. Tevens is het belangrijk dat u bij klachten na het ongeval direct uw huisarts of de eerste hulp bezoekt. Dit zorgt er namelijk voor dat direct vastgesteld kan worden dat de klachten die u ondervindt in verband staan met het ongeval.

Onze letselschadespecialisten helpen u graag bij het verzamelen van bewijs omtrent aansprakelijkheid, het aantonen van het causaal verband (oorzaak-gevolg), het exact berekenen van uw letselschade en het claimen van dit bedrag bij de aansprakelijke partij en diens verzekeraar. Met onze hulp kunt u zich met een gerust hart volledig focussen op het herstel van het motorongeval.

Gratis hulp na motorongeluk

Als slachtoffer van een motorongeluk heeft u volgens de wet recht op een vergoeding voor juridische hulp. De kosten voor onze hulp worden daarom vergoed door de aansprakelijke partij. Voor u is onze hulp dus altijd gratis! Zelfs wanneer uiteindelijk blijkt dat de beoogde schadevergoeding toch niet haalbaar blijkt, blijft onze hulp gratis. Dit risico nemen wij voor onze rekening, zodat u geen enkel financieel risico loopt als u uw belangen laat behartigen door onze specialisten!

Gratis hulp ontvangen bij het claimen van een schadevergoeding na een aanrijding als motorrijder? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking en een eerste advies! Vul hiervoor ons contactformulier in of neem telefonisch contact op via het telefoonnummer 085 – 500 6400.

Hulp bij letselschade nodig?

Wanneer u vragen heeft over letselschade of het verhalen van uw letselschadeclaim, neem dan contact op met een van onze letselschadespecialisten. U kunt hen gratis en vrijblijvend om letselschade advies vragen via ons telefoonnummer +31 (0)85 - 500 6400 of via het contactformulier op deze website.

8 van onze bezoekers beoordelen de inhoud van deze pagina met een 9.4 uit 10 ( Letselschade Test ) - 8 van onze bezoekers beoordelen de inhoud van deze pagina met een 9.4 uit 10 ( Letselschade Test )
Beoordeel deze pagina