Letselschade Tilburg advocaat inschakelen

Letselschade Tilburg

Heeft u letselschade in Tilburg opgelopen en denkt u recht te hebben op een schadevergoeding? Wij helpen u graag bij het vraagstuk of u recht heeft op een vergoeding van uw letselschade, wat de hoogte van de vergoeding is en bij het daadwerkelijk claimen ervan. Dit alles doen wij kosteloos! U loopt geen enkel financieel risico wanneer wij uw belangen behartigen bij letselschade in Tilburg.

Wat doen na oplopen letselschade Tilburg?

U raakt betrokken bij een ongeval in Tilburg, loopt daarbij letsel op en daardoor gaat u er financieel op achteruit. Maar wat moet u doen wanneer u merkt dat het opgelopen letsel u belemmert? Als eerste moet u er uiteraard voor zorgen dat u goed behandeld wordt voor uw letsel. Tevens is het van belang dat u er in een zo vroeg mogelijk stadium een letselschadebureau bij betrekt. Wij kunnen u begeleiden in het gehele traject en hoe eerder wij erbij betrokken zijn, hoe soepeler de afhandeling zal geschieden.

Vervolgens stelt u de schuldige partij schriftelijk op de hoogte dat u ze aansprakelijk stelt voor de gevolgen van het ongeval. Wanneer nog niet duidelijk is wie de aansprakelijke partij is, dan helpen onze specialisten vast te stellen wie dit is.

Het berekenen van uw totale letselschade

Nadat de aansprakelijke partij bekend is en deze aansprakelijk is gesteld, is het tijd om de totale letselschade in kaart te brengen. Dit is specialistisch werk, want er zijn vele verborgen schadeposten waar u in eerste instantie niet aan zou denken. Ons deskundige personeel maakt daarom een exacte letselschadeberekening. Zo bent u ervan verzekerd dat u de hoogst mogelijke schadevergoeding kunt claimen.

Met de verzekeraar van de aansprakelijke partij wordt er onderhandeld over de hoogte van de schadevergoeding. Eventueel zorgen onze letselschadespecialisten ervoor dat u een voorschot ontvangt op de letselschadevergoeding, zodat u niet in financiële moeilijkheden komt. Dit zorgt ervoor dat u niet onder druk kan worden gezet door de verzekeraar en dat zij u op deze manier akkoord laten gaan met een veel te lage schadevergoeding.

Letselschade advocaat Tilburg

Wanneer er geen overeenstemming kan worden bereikt met de tegenpartij, kan er een gerechtelijke procedure worden gestart. Hiervoor is het inschakelen van een letselschade advocaat noodzakelijk. Dit schromen wij ook nooit te doen. Echter, komt het in de praktijk slechts zelden voor dat het tot een gerechtelijke procedure komt. Vaak kan er in de onderhandelingen met de verzekeraar overeenstemming worden bereikt en krijgt u de schadevergoeding waar u recht op heeft.

Gratis professionele rechtsbijstand

De hulp van onze specialisten is voor u altijd kosteloos. Wij verhalen onze kosten namelijk op de aansprakelijke partij. Zij zijn namelijk bij wet verplicht om uw juridische bijstand te vergoeden. U kunt dus zonder enige zorgen uw zaak aan ons voorleggen. Ons eerste advies is uiteraard gratis en vrijblijvend, u zit nergens aan vast.

Om contact met ons op te nemen kunt u het telefoonnummer 085 – 500 6400 (gedurende kantoortijden) gebruiken of maak gebruik van ons online contactformulier (ook buiten kantoortijden).

Hulp bij letselschade nodig?

Wanneer u vragen heeft over letselschade of het verhalen van uw letselschadeclaim, neem dan contact op met een van onze letselschadespecialisten. U kunt hen gratis en vrijblijvend om letselschade advies vragen via ons telefoonnummer +31 (0)85 - 500 6400 of via het contactformulier op deze website.

14 van onze bezoekers beoordelen de inhoud van deze pagina met een 9.7 uit 10 ( Letselschade Test ) - 14 van onze bezoekers beoordelen de inhoud van deze pagina met een 9.7 uit 10 ( Letselschade Test )
Beoordeel deze pagina