Letselschadespecialist | expert neemt het voor u op

Letselschadespecialist

Letselschade Test bestaat uit een landelijk netwerk van letselschadespecialisten. Zo is er voor ieder type ongeval een letselschade expert bij u in de buurt. Een van de voordelen van dit netwerk is dat alle specialisten zich kosteloos inzetten voor de slachtoffers. Zo kunt u bij hen terecht voor gratis letselschade advies en draait u als slachtoffer nooit op voor de kosten bij het verhalen van uw letselschadevergoeding.

Doordat onze letselschadespecialisten altijd op de hoogte zijn van de laatste wet- en regelgeving, kunnen zij al in een vroeg stadium een passende inschatting maken van de door u te claimen letselschadevergoeding. Aangezien de specialisten die aangesloten zijn bij het netwerk van Letselschade Test op geen enkele wijze verbonden zijn met een verzekeringsmaatschappij, zal dit altijd een eerlijke en passende inschatting zijn. De specialist staat immers enkel aan uw zijde, daar dit lang niet altijd het geval is.

Wat doen onze letselschadespecialisten voor u?

Op basis van de door u opgelopen letselschade, het type ongeval en uw woonplaats wordt er een letselschade expert voor u geselecteerd. Deze wordt zorgvuldig voor u gekozen uit ons netwerk aan letselschadespecialisten. Deze zal opvolgend contact met u opnemen om een afspraak, bij u thuis of op kantoor, met u in te plannen. Dit uiteraard vrijblijvend, u zit nergens direct aan vast. Vervolgens zal hij samen met u berekenen wat de door u te claimen letselschadevergoeding is en welke bewijzen u hiervoor dient te verkrijgen.

Uiteraard zal hij of zij u ook bij het aanvragen van deze bewijzen ondersteunen waar mogelijk. In de tussentijd zal de letselschade claim reeds worden ingediend en een eventueel voorschot worden geëist. Zodra alle bewijzen zijn verzameld zal de definitieve claim worden ingediend en zal uw letselschadespecialist dienen als contactpersoon richting de aansprakelijke partij. Dit, uiteraard tot er een voor u bevredigend eindresultaat is bereikt.

Wanneer dien ik een letselschadespecialist in te schakelen?

Zoals velen zult u zuinig zijn op uw gezondheid. Wanneer deze door toedoen van iemand anders wordt geschaad, dan heeft u recht op alle benodigde medische hulp. Vaak gaat deze medische hulp gepaard met diverse kosten die u financieel kunnen raken. Om niet voor deze kosten op te hoeven draaien is het verstandig om al in een zo vroeg mogelijk stadium contact op te nemen met een letselschadespecialist. Deze kan er namelijk zorg voor dragen dat uw kosten zo spoedig mogelijk worden vergoed en u zodoende niet financieel in de problemen komt.

Tevens bouwt de letselschadespecialist direct een dossier op waarmee de bewijzen voor de door u geleden letselschade worden vastgelegd. Op basis van deze bewijzen kan vervolgens ook de toekomstige letselschade worden bepaald en verhaald op de aansprakelijke partij.

Gratis hulp bij letselschade

Wilt u in contact worden gebracht met een van onze aangesloten letselschadespecialisten voor gratis juridische hulp? Dan kunt u contact met ons opnemen via het online contactformulier of door telefonisch contact op te nemen via het telefoonnummer 085 – 500 6400.

Hulp bij letselschade nodig?

Wanneer u vragen heeft over letselschade of het verhalen van uw letselschadeclaim, neem dan contact op met een van onze letselschadespecialisten. U kunt hen gratis en vrijblijvend om letselschade advies vragen via ons telefoonnummer +31 (0)85 - 500 6400 of via het contactformulier op deze website.

15 van onze bezoekers beoordelen de inhoud van deze pagina met een 9.4 uit 10 ( Letselschade Test ) - 15 van onze bezoekers beoordelen de inhoud van deze pagina met een 9.4 uit 10 ( Letselschade Test )
Beoordeel deze pagina