Letselschade Amsterdam claimen

Letselschade Amsterdam

In een grote stad als Amsterdam gebeuren veel ongevallen. Mocht u bij een ongeval letselschade in Amsterdam hebben opgelopen door toedoen van derden, dan heeft u recht op, voor u, kosteloze rechtsbijstand. De kosten voor een letselschadespecialist of letselschade advocaat in Amsterdam worden namelijk vergoed door de aansprakelijke partij. Elke letselschadespecialist en letselschade advocaat die bij ons netwerk is aangesloten kan u van gratis hulp voorzien, ook wanneer een schadevergoeding uiteindelijk niet haalbaar blijkt te zijn. Zij dragen namelijk zelf het risico van het eventueel mislopen van een schadevergoeding.

Gewoon bij u thuis in Amsterdam

Naast dat u zich geen zorgen hoeft te maken over hoge kosten voor hulp bij letselschade in Amsterdam, zal onze specialist of letselschade advocaat u thuis in Amsterdam bezoeken om uw claim uitvoerig met u te bespreken. Uiteraard alleen wanneer dit door u gewenst is. In dit gesprek zal aan de hand van uw verhaal duidelijk worden hoe groot de kans is dat u een letselschadevergoeding zal ontvangen en aan welk bedrag u kunt denken. De exacte letselschadeberekening zal in een later stadium worden gemaakt, eerst is het van belang dat er kan worden bewezen dat de tegenpartij aansprakelijk is voor uw letsel.

Letselschade advocaat Amsterdam of een specialist?

Op de vraag of u beter kunt worden bijgestaan door een letselschade advocaat of een specialist (jurist) bestaat geen eenduidig antwoord. Het ligt aan de aard van uw zaak en wat de kans is dat uw letselschade claim via een gerechtelijke procedure wordt geregeld. Echter worden 95% van de letselschade claims geregeld zonder dat het tot een gerechtelijke procedure komt. Hierin ligt ook het verschil tussen een letselschade advocaat en een jurist: een advocaat is bevoegd om een gerechtelijke procedure te voeren, een jurist is dat niet. Daarentegen is een jurist vaak veel persoonlijker betrokken bij u en uw zaak.

In bijna alle gevallen wordt u eerst bijgestaan door een jurist en wordt er pas een letselschade advocaat ingeschakeld wanneer het dreigt tot een gerechtelijke procedure te komen. Zo bent u te allen tijde verzekerd van de best mogelijk hulp.

Gratis hulp bij letselschade Amsterdam

Bent u benieuwd of u recht heeft op een schadevergoeding en wilt u graag in contact komen met een jurist of letselschade advocaat Amsterdam? U kunt vrijblijvend en kosteloos contact met ons opnemen en wij helpen u verder bij het claimen van letselschade. Wij zorgen ervoor dat u zoveel mogelijk zorgen worden ontnomen, zodat u zich kunt focussen op uw herstel.

Hulp bij letselschade nodig?

Wanneer u vragen heeft over letselschade of het verhalen van uw letselschadeclaim, neem dan contact op met een van onze letselschadespecialisten. U kunt hen gratis en vrijblijvend om letselschade advies vragen via ons telefoonnummer +31 (0)85 - 500 6400 of via het contactformulier op deze website.

9 van onze bezoekers beoordelen de inhoud van deze pagina met een 9.3 uit 10 ( Letselschade Test ) - 9 van onze bezoekers beoordelen de inhoud van deze pagina met een 9.3 uit 10 ( Letselschade Test )
Beoordeel deze pagina