Letselschade Almere claimen

Letselschade Almere

Bent u betrokken geraakt bij een ongeval in Almere en heeft een ander dit ongeval veroorzaakt? Dan heeft u recht op een vergoeding! Onze letselschadespecialisten in Almere staan u kosteloos bij en komen zelfs bij u thuis op bezoek om de zaak door te spreken (indien gewenst). Neem contact met ons op en leg uw zaak vrijblijvend aan ons voor!

Letselschade Almere claimen in het kort

Medische hulp: het is belangrijk dat u zich zo snel mogelijk laat onderzoeken door een huisarts of in het ziekenhuis. Dit is van belang bij het aantonen dat uw klachten in verband staan met het ongeval (causaliteit).
Aansprakelijkheid: mocht de aansprakelijkheid niet duidelijk zijn of als de aansprakelijkheid niet wordt erkend, dan kunnen onze specialisten u hierbij helpen.
Letselschade berekenen: onze eigen rekenkundige brengt alle schadeposten in kaart en berekent de exacte hoogte van de te claimen schadevergoeding.
Onderhandelen: verzekeraars gaan nooit zomaar overal mee akkoord. Er zal moeten worden onderhandeld over de hoogte van de uiteindelijke schadevergoeding.
Letselschade advocaat Almere: mocht er geen akkoord komen, dan zullen wij nooit schromen om een letselschade advocaat in te schakelen en een gerechtelijke procedure te starten. Gelukkig komt het slechts in een paar procent van alle zaken voor.

Aansprakelijkheid

Voor een ongeval is er altijd iemand aansprakelijk. Wanneer u zelf geen schuld heeft aan het ongeval, dan heeft u recht op een volledige vergoeding van uw schade. In sommige gevallen zelfs wanneer u (deels) schuld heeft aan het veroorzaken van een ongeval, zoals bij een fietsongeluk.

Soms is het niet duidelijk wie er aansprakelijk is voor een ongeval. In dat geval kunnen onze specialisten dit verhelderen en gezamenlijk met u deze partij formeel aansprakelijk stellen voor uw letselschade.

Letselschade berekenen

Nadat de aansprakelijkheid erkend is, kunnen alle schadeposten in kaart worden gebracht. Dit is specialistisch werk waarbij de hulp van een ervaren rekenkundige noodzakelijk is. Dit voorkomt dat er (verborgen) schadeposten over het hoofd worden gezien.
Tevens wordt ervoor gezorgd dat alle schadeposten duidelijk worden onderbouwd, zodat het voor de aansprakelijke partij en diens verzekeraar duidelijk wordt dat de schade het gevolg is van het ongeval.

Onderhandelingen met verzekeraar

Uit ervaring weten wij dat er geen verzekeraar is die de volledige schadevergoeding direct zal accepteren en uitbetalen.
Er zal daarom moeten worden onderhandeld met de verzekeraar om tot een uiteindelijke schikking te komen. Tijdens deze onderhandelingen is het van belang dat u zich laat bijstaan door een jurist. Wanneer dit niet het geval is, zal de verzekeraar gebruikmaken van uw onwetendheid. Immers zijn zij erbij gebaat u een zo laag mogelijk bedrag uit te betalen.

Letselschade advocaat Almere

In minder dan vijf procent van alle zaken in Nederland worden beide partijen het niet eens over de hoogte van de schadevergoeding. Wat dan volgt is een gerechtelijke procedure. In dat geval zullen wij nooit schromen om een letselschade advocaat in te schakelen om zo alsnog de schadevergoeding te claimen waar u recht op heeft.

Onze juridische hulp is altijd gratis!

De kosten die wij maken, dienen te worden vergoed door de aansprakelijke partij. Zelfs wanneer in een later stadium blijkt dat u toch geen recht heeft op een vergoeding, blijft onze hulp gratis. Wij dragen zelf het risico daarvoor.

Leg vandaag nog uw zaak aan ons voor en ontvang direct vrijblijvend advies. Gedurende kantoortijden bereikt u ons het snelst via het telefoonnummer 085 – 500 6400. In de avonduren en in het weekend kunt u gebruikmaken van ons online contactformulier, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Hulp bij letselschade nodig?

Wanneer u vragen heeft over letselschade of het verhalen van uw letselschadeclaim, neem dan contact op met een van onze letselschadespecialisten. U kunt hen gratis en vrijblijvend om letselschade advies vragen via ons telefoonnummer +31 (0)85 - 500 6400 of via het contactformulier op deze website.

29 van onze bezoekers beoordelen de inhoud van deze pagina met een 9.6 uit 10 ( Letselschade Test ) - 29 van onze bezoekers beoordelen de inhoud van deze pagina met een 9.6 uit 10 ( Letselschade Test )
Beoordeel deze pagina