Letselschade Ede claimen

Letselschade Ede

Bent u betrokken geweest bij een ongeval in Ede of vond het ongeval elders plaats en bent u woonachtig in Ede? In beide gevallen kunnen wij u bijstaan bij het claimen van de schade die u opliep door het ongeval. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het verhalen van letselschade in Ede.

Gratis juridische bijstand na een ongeval

Juridische bijstand van onze letselschadespecialisten is voor u altijd kosteloos. Wij verhalen onze kosten namelijk op de aansprakelijke partij. En, in tegenstelling tot andere belangenbehartigers, eisen wij geen deel van uw schadevergoeding op.

Zelfs wanneer wij u bijstaan en u uiteindelijk geen recht op een schadevergoeding blijkt te hebben, blijft onze hulp gratis.
Kortom, u loopt geen financieel risico als u zich door ons laat bijstaan!

Wanneer is er sprake van letselschade?

In Ede letselschade claimen is alleen mogelijk wanneer er ook daadwerkelijk sprake is van letselschade. De vuistregel hierbij is dat wanneer u financieel verlies lijdt doordat u betrokken bent geraakt bij een ongeval én u geen schuld heeft aan het veroorzaken van het ongeval.

Daarbij zijn er wel een aantal bijzondere situaties waarbij u recht heeft op een vergoeding, terwijl u zelf (deels) schuldig bent aan het ongeval. Dit is bijvoorbeeld het geval bij verkeersongevallen met fietsers en voetgangers. Zij hebben namelijk een beschermde status in het verkeer.

Twijfelt u of u recht heeft op een schadevergoeding? Leg uw zaak gerust aan ons voor! Dit is vrijblijvend en gratis. Wij beoordelen uw zaak en geven u zo snel mogelijk een eerlijk eerste advies.

Letselschade advocaat Ede inschakelen

Veel slachtoffers van ongevallen die letselschade oplopen zijn in de veronderstelling dat zij direct een letselschade advocaat dienen in te schakelen. Echter is dit zeker niet het geval. Een jurist is in meer dan 95% van alle afgewikkelde zaken de juiste persoon om uw belangen te behartigen.

Een letselschade advocaat in Ede is alleen noodzakelijk als het tot een gerechtelijke procedure komt. Dit komt vrijwel nooit voor. Mocht dit toch voorkomen, dan zullen wij nooit schromen een advocaat in te schakelen.

Leg uw zaak aan ons voor

Heeft u behoefte aan juridische hulp voor het claimen van een schadevergoeding? Neem vrijblijvend contact met ons op en leg ons uw zaak uit. Wij zullen altijd een gedegen, eerlijk advies geven.

Contact opnemen met ons doet u via het telefoonnummer 085 – 500 6400. Ook via ons online contactformulier kunt u ons goed bereiken. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Hulp bij letselschade nodig?

Wanneer u vragen heeft over letselschade of het verhalen van uw letselschadeclaim, neem dan contact op met een van onze letselschadespecialisten. U kunt hen gratis en vrijblijvend om letselschade advies vragen via ons telefoonnummer +31 (0)85 - 500 6400 of via het contactformulier op deze website.

23 van onze bezoekers beoordelen de inhoud van deze pagina met een 10 uit 10 ( Letselschade Test ) - 23 van onze bezoekers beoordelen de inhoud van deze pagina met een 10 uit 10 ( Letselschade Test )
Beoordeel deze pagina