Letselschade Lelystad advocaat inschakelen

Letselschade Lelystad

Zonder uw schuld bij een ongeval betrokken raken in Lelystad en daarbij letsel oplopen is al vervelend genoeg. Laat staan wanneer u er daardoor financieel gezien ook nog op achteruit gaat of zelfs financieel in de problemen komt. Door de schuldige van het ongeval aansprakelijk te stellen zorgt u ervoor dat u een vergoeding ontvangt voor alle materiële én immateriële schade.

Juridische hulp bij het claimen van uw letselschade in Lelystad hoeft u niets te kosten. Onze hulp bij het verhalen van uw schade is namelijk kosteloos. U kunt uw zaak vrijblijvend aan ons voorleggen en u ontvangt van ons direct een eerste gratis advies. Zelfs wanneer u zich laat bijstaan door onze letselschadespecialisten in Lelystad en u -onverhoopt- uiteindelijk geen recht blijkt te hebben op een schadevergoeding, blijft onze hulp gratis. Wij dragen zelf het risico hiervoor.

Letselschade advocaat Lelystad

Veel mensen zijn in de veronderstelling dat zij zich moeten laten bijstaan door een letselschade advocaat. Echter is dit in veel van de gevallen niet waar. Iedere advocaat mag zich een letselschade advocaat noemen, terwijl zij hier niet specifiek in gespecialiseerd zijn. Onze letselschadespecialisten zijn echter juristen die uitsluitend aan letselschadezaken werken en hierin gespecialiseerd zijn.

Het enige verschil tussen een jurist en een advocaat is dat een jurist niet mag procederen. Echter komt het slechts bij een zeer klein percentage voor dat het tot een gerechtelijke procedure komt (minder dan 5% van alle letselschadezaken). Wanneer één van onze zaken tot een gerechtelijke procedure komt, dan schromen wij uiteraard niet om een letselschade advocaat in te schakelen.

Claimen van een schadevergoeding

Wanneer u letselschade in Lelystad heeft opgelopen neemt u een verstandig besluit als u zich zo snel mogelijk laat bijstaan door een van onze letselschadespecialisten. Immers is onze hulp voor u gratis. Het zo vroeg mogelijk inschakelen van juridische bijstand zorgt ervoor dat het traject zo vlot mogelijk verloopt.

Om onze hulp in te schakelen kunt u uw zaak vrijblijvend aan ons voorleggen via ons online contactformulier of kunt u tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer 085 – 500 6400.

Hulp bij letselschade nodig?

Wanneer u vragen heeft over letselschade of het verhalen van uw letselschadeclaim, neem dan contact op met een van onze letselschadespecialisten. U kunt hen gratis en vrijblijvend om letselschade advies vragen via ons telefoonnummer +31 (0)85 - 500 6400 of via het contactformulier op deze website.

14 van onze bezoekers beoordelen de inhoud van deze pagina met een 9.4 uit 10 ( Letselschade Test ) - 14 van onze bezoekers beoordelen de inhoud van deze pagina met een 9.4 uit 10 ( Letselschade Test )
Beoordeel deze pagina