Letselschade Nieuws

Oogletsel vuurwerk

Geschreven op 2 januari 2013Oogletsel vuurwerk | Letselschadespecialist | Letselschade Test

Het Oogziekenhuis in Rotterdam en overige ziekenhuizen hebben het tijdens de jaarwisseling erg druk gehad met de behandeling van oogletsel als gevolg van vuurwerk. Gelukkig bevonden zich afgelopen jaarwisseling wel minder kinderen onder de slachtoffers, aldus een woordvoerder van het Oogziekenhuis in Rotterdam gisterenochtend. In de nacht van de jaarwisseling kwamen er 23 patiënten binnen. Dit is een evenaring van de recorddrukte van het afgelopen jaar. Nationaal gezien staat de meter op 70 letselschade slachtoffers met oogletsel door vuurwerk.

Letselschade

Van de 23 binnengekomen patiënten zal naar verwachting ongeveer de helft blijvend letsel overhouden aan het ongeval. Zes van hen waren er zo slecht aan toe dat zij al op nieuwjaarsdag onder het mes moesten. Het lijkt er dan ook op dat de vuurwerkbril niet zeer succesvol geweest is. Wel dient vermeld te worden dat de wind dit jaar zorgde voor extra gevaar. Een aantal letselschade slachtoffers werd door invloed van de stevige wind in het gezicht geraakt door omgewaaid vuurwerk.

Wanneer door toedoen van derden letselschade wordt toegebracht aan u heeft u recht op een letselschadevergoeding. Dit is ook van toepassing op letselschade door vuurwerk. Kom nu in contact met Letselschade Test en krijg gratis en vrijblijvend persoonlijk advies.

« Terug naar het nieuwsarchief