Letselschade Nieuws

Letselschade wintersport

Geschreven op 1 februari 2013Letselschade wintersport | Letselschadevergoeding | Letselschade Test

Nu het nieuwe wintersport seizoen in volle gang is loopt ook het aantal letselschade slachtoffers weer flink op. Het aantal mensen met letsel is aanzienlijk hoger dan voorgaande jaren. Dit melden de diverse alarmcentrales. Tot op heden zijn er al ongeveer 420 mensen met de gipsvlucht naar huis gebracht. De toename lijkt met name veroorzaakt te worden doordat er meer onervaren en ongetrainde skiërs en snowboarders op de piste zijn te vinden en deze bovengemiddeld veel ongelukken veroorzaken.

Letselschadevergoeding

Veelvoorkomende blessures door ongelukken op de piste zijn breuken of verstuikingen aan de pols en knieblessures; met name de kruisbanden krijgen het stevig te verduren. Deze blessures hebben regelmatig vergaande gevolgen voor het werk (denk aan definitieve of tijdelijke arbeidsongeschiktheid) en het niet kunnen vervullen van normale huishoudelijke taken. Echter, veel mensen zijn niet bekend met het gegeven dat er mogelijkheden bestaan om het opgelopen letsel te verhalen op hun verzekering. Tevens wijkt het buitenlandse (vaak het Duitse) recht niet veel af van het Nederlandse recht. Ook dit biedt mogelijkheden tot het claimen van een letselschadevergoeding.

Neem daarom nu contact op met Letselschade Test. Wij geven u persoonlijk advies, geheel gratis en vrijblijvend, over het door u te claimen letselschade bedrag! Tevens hebben wij een online tool ontworpen welke u zeer eenvoudig inzicht geeft in de kans dat u maakt op een letselschadevergoeding en de hoogte van het letselschade bedrag!

« Terug naar het nieuwsarchief