Letselschade Nieuws

Letselschade tijdens vakantie

Geschreven op 18 augustus 2014Letselschade tijdens vakantie

In regio Noord-Nederland zitten de vakanties er weer op. Vele Nederlanders zijn er dit jaar weer op uit getrokken, op zoek naar rust, zon en natuur. Vakanties zijn echter niet altijd zonder gevaren. Tijdens de reis zou u betrokken kunnen raken bij een verkeersongeval, een gehuurd voertuig kan disfunctioneren, het dak van een vakantiehuisje kan in elkaar zakken of u zou ziek kunnen worden van bedorven voedsel. Wanneer een soortgelijke situatie optreedt is het goed om te weten waar u terecht kunt voor een letselschadevergoeding.

Letselschade opgelopen in het buitenland

Wanneer u te maken krijgt met letselschade in het buitenland dan wilt u deze onkosten natuurlijk graag vergoed krijgen. Het is dan goed om te weten dat elk land zijn eigen wetgeving heeft op het gebied van letselschade. Wanneer u letsel oploopt in het buitenland dan geldt de wetgeving van het desbetreffende land. Hierdoor is de vraag of u recht heeft op een vergoeding niet altijd gemakkelijk te beantwoorden.

Hulp bij letselschade

Bij letselschade tijdens een vakantie zal het in de meeste gevallen gaan om een voorval in het buitenland. Het is dus belangrijk dat u iemand inschakelt die ervaring heeft op dit gebied. De experts van Letselschade Test kunnen u helpen bij verkrijgen van een letselschadevergoeding in het buitenland. U kunt gratis en vrijblijvend contact met ons opnemen.

« Terug naar het nieuwsarchief