Letselschade Nieuws

Voetamputatie na letselschade

Geschreven op 16 juli 2012Voetamputatie na letselschade | Bedrijfsongeval | Letselschade Test

Dat werken op een bouwplaats de nodige gevaren met zich meebrengt is niet onbekend. Dit bleek maar weer eens toen een timmerman met zijn voet klem kwam te zitten terwijl een steiger naar beneden stortte. De letselschade van het bedrijfsongeval bleek zelfs zo erg dat de voet van de timmerman geamputeerd moest worden. De timmerman besloot een letselschade claim in te dienen tegen zijn werkgever. Door een onveilige werksituatie is het mogelijk hier een letselschadevergoeding voor te krijgen.

Letselschadevergoeding helpt bij afsluiten

Na onderzoek bleek dat de stijger niet op de juiste manier gemonteerd was. Na veel verdriet en woede heeft de timmerman inmiddels een letselschadevergoeding voor het bedrijfsongeval ontvangen. Ondanks dat hij hiermee zijn voet niet meer terug zal krijgen geeft het hem wel het gevoel van gerechtigheid. Hij kan het naar eigen zeggen nu eindelijk afsluiten.

Heeft u letselschade opgelopen bij een bedrijfsongeval en heeft u werkgever hierbij niet voor een veilige werksituatie gezorgd? Dan is de kans groot de u recht heeft op een letselschadevergoeding! Doe onze online Letselschade Claim Test om te zien of u in aanmerking komt. Tevens is er de Letselschade Bedrag Test waarin u het door u mogelijk te claimen bedrag wordt berekend. Voor persoonlijk advies kunt u contact opnemen via het contactformulier.

« Terug naar het nieuwsarchief