Letselschade Nieuws

Burgerinitiatief letselschade

Geschreven op 6 augustus 2012Afhandeling Letselschade | Letselschadespecialist | Letselschade Test

Familie Kiel is een burgerinitiatief gestart om de positie van letselschade slachtoffers te verbeteren. De afhandeling van hun letselschade claim duurt veel te lang. Ze zijn al 10 jaar bezig met een juridische strijd over de letselschadevergoeding voor fouten die gemaakt zijn tijdens de bevalling van hun zoon Robin, waardoor hij een lichamelijke beperking heeft opgelopen. Een jaar na de geboorte heeft de gynaecoloog die Robin ter wereld bracht toegegeven dat er medische fouten zijn gemaakt. Ter compensatie kregen zij € 200.000,- aan voorschotten aangeboden via de verzekering van het ziekenhuis.

Te lage letselschadevergoeding

Door de lichamelijke beperkingen van hun zoon zou familie Kiel eigenlijk moeten verhuizen naar een huis dat voorziet in de juiste aanpassingen. De geboden compensatie is hiervoor niet afdoende. In de slepende zaak claimt Centramed, ondanks de uitingen van de gynaecoloog, dat de beperkingen van Robin al bestonden voor de bevalling. Ondertussen is er een bodemprocedure gestart bij de rechter.

Familie Kiel probeert via deze website 40.000 handtekeningen te verzamelen. Deze zijn nodig om als burger een onderwerp op de politieke agenda van de Tweede Kamer te krijgen. Aangezien wij als Letselschade Test de belangen van letselschade slachtoffers behartigen, vragen wij iedereen dit initiatief te steunen.

Bent u zelf slachtoffer geworden van een medische fout? Dan heeft u groot belang bij een expert op het gebied van letselschade. Een letselschadespecialist als Letselschade Test helpt u in het verkrijgen van de letselschadevergoeding waar u recht op heeft. U kunt voor gratis en vrijblijvend advies contact opnemen middels het contactformulier.

« Terug naar het nieuwsarchief