De feestdagen en letselschade | Letselschade-Test

De feestdagen en letselschade

Geschreven op 6 december 2021

Het is inmiddels weer december en daarmee de hoogste tijd om af te tellen naar de feestdagen. Een periode vol plezier, lekkernijen en cadeautjes, maar ook voor de pechvogel een ongeval hier en daar. Het kan namelijk best zo zijn dat er tussen alle gelukkige momenten er een hele ongelukkige tussen zit. Het is namelijk een hectische maand, waarbij er van alles moet gebeuren in een rap tempo. Een ongeluk door onoplettendheid van uzelf of dat van een ander zit daardoor, zeker in deze maand, in een klein hoekje.

Aanrijding bij jacht op cadeaus

Wellicht merkte u het al tijdens de drukte omtrent BLACK FRIDAY. Het recept voor volgestroomde snelwegen en overvolle parkeergarages. Dit zal in de rest van de decembermaand niet anders zijn wanneer er voor Sinterklaas en kerst allerlei cadeaus gekocht moeten worden. De mensen die op het laatste moment nog een aanbieding willen scoren, of net die ene winkel willen bezoeken om een cadeau op de kop te tikken, kunnen voor gevaarlijke situaties zorgen. Het is dan ook niet opmerkelijk dat in deze maand de drukte op de wegen in combinatie met de slechte weersomstandigheden en kerststress zorgen voor meer ongelukken en letselschade. Bent u gedurende deze periode onverhoopt aangereden? Neem dan direct contact met ons op.

Letsel na ongeluk bij kerstversiering

Samen de boom optuigen met collega’s kan hartstikke leuk zijn, maar ook zeker hier moet u op blijven letten. Zo kan het voorkomen dat uw collega de ladder niet goed heeft geplaatst en u bij het plaatsen van de piek naar beneden klettert en u zich ernstig bezeert. Een ander voorbeeld is dat uw collega in zijn enthousiasme van het ophangen van alle verlichting is vergeten om de kabels netjes weg te werken, gevolg: u struikelt over de kabels die in uw gebruikelijke looproute liggen en breekt uw arm. Wat uw situatie ook is, in dit soort gevallen kunt u altijd vrijblijvend met ons contact opnemen om te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor een passende vergoeding van alle lichamelijke en mentale schade die u ondervindt na het ongeval.

Oudejaarsavond letsel jaarwisseling

Natuurlijk wilt u met familie en vrienden het jaar knallend afsluiten. Zo ook uw buurman en andere mensen die in de straat aanwezig zijn. In alle euforie van de jaarwisseling, kan het echter zomaar zijn dat degene die het vuurwerk afsteekt, niet in de gaten heeft dat de vuurpijl om dreigt te waaien en zowat voor u neus tot ontploffing komt met alle gevolgen vandien. De avond van oud & nieuw is er nog steeds vaak een van een hoop letselgevallen met permanente letselschade als gevolg. Indien u hiermee te maken heeft gehad en de dader bij u bekend is, kunnen we iets voor u betekenen.

Onze letselschade test

Bent u slachtoffer geworden van een ongeluk tijdens de feestdagen en wilt u weten of u recht heeft op een vergoeding voor uw letselschade? Met onze letselschade test is het eenvoudig om te achterhalen of u recht heeft op een schadevergoeding. U kunt bovendien een bedrag test invullen om een inschatting van de hoogte van de schadevergoeding te ontvangen. Ten slotte kunt u bij ons uiteraard terecht voor een passend advies van een van de bij ons aangesloten letselschadespecialisten. Dit is geheel kosteloos en vrijblijvend! U kunt hiervoor contact met ons opnemen door te bellen naar 085 – 500 6400 of door ons contactformulier in te vullen.

« Terug naar het nieuwsarchief